Før/Efter billeder

FØLG OS PÅ INSTRGRAM – Her kommer masser af indretnings opgaver fra hverdagen, sjove og inspirerende hverdags glimt fra livet som boligstylist. Brugernavn: salesstyling.dk #salesstyling

NOMINERET TIL SYDKYST DANMARKS BEDSTE TURIST ATRAKTION.

Vi er stolte over at have Feddet Strand og Feriepark som en af vores fast kunder. Tjek deres lækre hytter der er stylet af Salesstyling, eller se vidoen herunder af deres konceptferiehus ved navn Standhuset Amalie, som SalesStyling har været indover lige fra start til slut. Snart kommer der billeder af det nyeste Feriehus Caroline indrettet til sommeren 2018.

Billederne er huset vigtigste element for at tiltrække en potentiel køber. Derfor er det en god ide at indrette boligen så den fremstår indbydende og viser sit sande potentiale.

En komplet indretning fra SalesStyling giver dig pengene mange gange igen, når huset skal sælges.

Komplet indretning af virkelig flot istandsat lejlighed

Salesstyling havde fornøjelsen af at indrette denne lækre lejlighed. Sælger har istandsat den meget flot, og indretningen sætter lige prikken over i’et.

Standvejs villa første række til Øresund – Netop kommet til salg

Ejendommen var tom da sælgerne kontaktede Salesstyling. På få dage fik SalesStyling leveret en komplet indretning i dette eksklusive hjem.

LIEBHAVER Villa i den helt eksklusive klasse

SalesStyling indretter huse i alle prisklasser. Her er kronjuvelen på karrieren. Billederne taler for sig selv.

Nyopført villa i Dalby – Netop kommet til salg med komplet styling fra Salesstyling – SOLGT

SalesStyling elsker at indrette både ældre og spritnye huse. Se f.eks denne video og vurder selv forskellen. Du finder videoen ved at trykke her

Projekt lejlighed Landemærket i Odense – SOLGT

SalesStyling indretter i hele landet, og denne flotte indretning står i en 2 værelses prøvelejlighed i Odense i det nye lækre boligområde Landemærket/promonaden i Odense.

Se de flotte billeder – ALT møbelinteriør kan købes direkte igennem SalesStyling der er stolt leverandør af flere kendte brands.

Herskabslejlighed i Vordingborg. SOLGT PÅ KUN 6 DAGE!

SalesStyling har leveret en komplet møbelpakke til Algade i Vordingborg midtby, hvor en stor herskabslejlighed skulle sælges. Mægler, sælger og os selv, er ikke i tvivl om at den flotte indretning var medvirkede til at lejligheden blev solgt SÅ hurtigt..

STORT TILLYKKE TIL KØBER OG SÆLGER

Tjek billederne herunder..

Solcenter i Nykøbing F.

Jeg har været med i hele processen fra de første tanker, ideer samt udarbejdelse af skitser, og har sidenløbende fulgt ombygningen af lokalet, indtil der blev taget nye billeder i September. Læg mærke til de flotte tapeter, der pryderne væggene i kabinerne.
Ejeren er i dag ikke bange for, at kalde det et af Danmarks flotteste solcentre.

Tjek billederne herunder eller kig forbi solcentret i Klosterstræde i Nykøbing Falster.

Komplet indretning af rækkehus

Rækkehus på Amager, solgt på KUN 6 Dage.

Komplet indretning af liebhaver villa

Komplet indretning af flot villa i Holte. SOLGT på KUN 5 uger !! 🙂

Feriehuset Amalie

Koncept feriehus, Strandhuset Amalie hos Feddet Strand og Feriepark

Komplet indretning af lejlighed på Lyngbyvej

Mindre lejlighed på Lyngbyvej i København. SOLGT PÅ 8 UGER

Komplet indretning af lejlighed i Nyhavn

Lækker lejlighed på i skønne hjertet af København. SOLGT på ca 2 måneder efter lang liggetid forud for indretningen. Alt interiør er fra Lene Bjerre Design som jeg er certificeret forhandler af.

Komplet indretning af skøn projektlejlighed i København S.

Prøvelejlighed i Central House på Amager. Når projektudbydere bygger nye projekter, indretter de ofte en prøvelejlighed for at vise køberne hvordan lejlighederne ser ud når de er helt færdige. For at opnå den mest realistiske atmosfære er det en god ide at indrette lejlighederne. SalesStyling indrettede denne lejlighed, og alle enheder i projektet blev solgt på kort tid.

Da der var indflytning for de nye beboer til projektlejligheden, blev indretningen flytte ned i en af de enheder der havde været svære at sælge tomme, og en uge efter var denne lejlighed også solgt. #tommehusesælgerbareikke