Før/Efter billeder

FØLG OS PÅ INSTRGRAM – Her kommer masser af indretnings opgaver fra hverdagen, sjove og inspirerende hverdags glimt fra livet som boligstylist. Brugernavn: salesstyling.dk #salesstyling

NOMINERET TIL SYDKYST DANMARKS BEDSTE TURIST ATRAKTION.

Vi er stolte over at have Feddet Strand og Feriepark som en af vores fast kunder. Tjek deres lækre hytter der er stylet af Salesstyling, eller se vidoen herunder af deres konceptferiehus ved navn Standhuset Amalie, som SalesStyling har været indover lige fra start til slut. Snart kommer der billeder af det nyeste Feriehus Caroline indrettet til sommeren 2018.

Billederne er huset vigtigste element for at tiltrække en potentiel køber. Derfor er det en god ide at indrette boligen så den fremstår indbydende og viser sit sande potentiale.

En komplet indretning fra SalesStyling giver dig pengene mange gange igen, når huset skal sælges.

Strandvejs villa første række til Øresund – SOLGT!

Ejendommen var tom da sælgerne kontaktede Salesstyling. På få dage fik SalesStyling leveret en komplet indretning i dette eksklusive hjem.

LIEBHAVER Villa i den helt eksklusive klasse (SOLGT!)

SalesStyling indretter huse i alle prisklasser. Her er kronjuvelen på karrieren. Billederne taler for sig selv.

Nyopført villa i Dalby – Netop kommet til salg med komplet styling fra Salesstyling – SOLGT

SalesStyling elsker at indrette både ældre og spritnye huse. Se f.eks denne video og vurder selv forskellen. Du finder videoen ved at trykke her

Herskabslejlighed i Vordingborg. SOLGT PÅ KUN 6 DAGE!

SalesStyling har leveret en komplet møbelpakke til Algade i Vordingborg midtby, hvor en stor herskabslejlighed skulle sælges. Mægler, sælger og os selv, er ikke i tvivl om at den flotte indretning var medvirkede til at lejligheden blev solgt SÅ hurtigt..

STORT TILLYKKE TIL KØBER OG SÆLGER

Tjek billederne herunder..

Komplet indretning af lejlighed i Nyhavn

Lækker lejlighed på i skønne hjertet af København. SOLGT på ca 2 måneder efter lang liggetid forud for indretningen. Alt interiør er fra Lene Bjerre Design som jeg er certificeret forhandler af.